Skip to main content

Complete cursus aanbod

Introductie:

Ontdek de kunst van glasbewerking met onze boeiende cursussen, perfect voor zowel individuen als bedrijven die streven naar teambuilding en saamhorigheid. Of je nu een complete beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen bieden een unieke kans om je vaardigheden te ontwikkelen onder deskundige begeleiding.

Sluit je aan bij onze leerzame, gezellige één- of meerdaagse cursussen, gehouden in ons inspirerende Glasatelier in Heiloo, of kies voor een op maat gemaakt programma op locatie, rechtstreeks in jouw bedrijf. Leer de fijne kneepjes van het vak terwijl je samenwerkt aan prachtige glazen creaties, waarbij teambuilding en creativiteit hand in hand gaan.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze cursussen kunnen bijdragen aan je persoonlijke groei of de groei en verbondenheid binnen jouw organisatie.

Cursus glasfusen:

Glasfusen sieraden maken, 1 dagdeel: 

Deze geef ik in groepjes van 3-4 personen in mijn Glasatelier te Heiloo (de Hutkoffer). Gaat het om een grotere groep, dan huur ik een klaslokaal, of de cursus kan in overleg op een andere locatie gegeven worden. Tijdens deze workshop maakt elke cursist 3 sieraden voor aan een ketting, of 2 sieraden met een setje oorbellen.
Kosten van deze cursus zijn € 50,00.

Voor deze workshops heb ik geen vaste data. Heb je al een groepje, dan kunnen we een tijdstip samen bepalen. Wil je aansluiten bij een groepje, dan kan je je aanmelden via de mail.

Glasfusing, 1 dag: nieuwe data komen binnenkort
Start de dag met kennismaking medecursisten met koffie/thee en lekkers. Dan volgt uitleg en gaan we starten. De lunch wordt verzorgd. Werkstukken mogen rond gemaakt worden met doorsnede van 30 cm. Of rechthoekig 30 x 30 cm. Na smelten mogen de werkstukken na een week opgehaald worden. Kosten € 225,00 inclusief glas en stoken, drankjes en lunch, én BTW.

Cursus Glas-in-lood:

1-daagse cursus glas-in-lood: 5 april 2024 en 13 april 2024

Dit wordt een introductie dag om te kijken of glas-in-lood “jouw ding” is of dat het blijft bij een éénmalige leuke dag.
Eén dag is kort, je maakt een eigen werkstuk naar voorbeeld. Je voert deze deels uit in diverse soorten transparant glas, waaraan je een eigen gekozen kleur glas kan toevoegen.
Glas-in-lood maat is 25 x 40 cm
Je leert glas snijden, glas slijpen, in lood zetten en solderen.
Kosten € 150,00 bij inschrijving betalen, inclusief materiaal, thee/koffie en lekkers. Zelf lunch meenemen.
Dag duurt van 9.30 tot 17.30 uur, maximaal 4 cursisten.
Een dag heerlijk bezig zijn met je eigen werkstuk, én trots hiermee naar huis gaan.
Wil je meer informatie? Stuur me een berichtje of bel op 06-38268117.
3- daagse cursus glas-in-lood:

Deze cursus glas-in-lood geef ik aan een groepje van 4 personen, en is geschikt voor beginners en gevorderden. Door te werken in een kleine groep is genoeg tijd voor persoonlijke begeleiding, veel interactie met de medecursisten, en doordat ieder op zijn eigen niveau werkt is dit uitermate leerzaam en motiverend. Cursus 1: Iedereen werkt met hetzelfde ontwerp, maar ieder met zijn eigen favoriete kleuren. Cursus 2: Eigen ontwerp, eigen kleuren. Na korte uitleg gaat iedereen starten, sjablonen knippen, glas uitzoeken, glas snijden, glas slijpen, het glas in lood zetten, solderen, kitten en schoonmaken. Steeds ben ik aanwezig om ieder persoonlijk te begeleiden. In de loop van de cursus zie je het raam groeien en zal je veel plezier beleven aan dit proces.

In de zomer worden de lessen gegeven in de tuin bij mijn glasatelier, bij slecht weer verschuiven we het werk naar binnen. Buiten de zomer om zijn de lessen in mijn atelier.

De lesdagen zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur, natuurlijk onderbroken door koffie/thee pauze en een gezamenlijke lunch.

Cursus 1: Datum volgt binnenkort. Je maakt een mooie cirkel van glas-in-lood, aan de hand van het voorbeeld die je vindt in de showroom vrije vormgeving glas in lood.  De kosten voor deze drie dagen zijn € 375,-. Dit is inclusief de gebruikte materialen, koffie/thee met lekkers en lunch.

Cursus 2: Datum volgt binnenkort. In deze cursus wordt er een glas-in-lood raam of werkstuk gemaakt naar keuze, ongeveer 40 x 60 cm, rechthoekig glas in lood. De kosten voor deze drie dagen zijn € 375,-. Dit is inclusief de gebruikte materialen, koffie/thee met lekkers en lunch.

Cursus Tiffany, huisjes maken: Data volgt

Als je mij volgt op facebook dan zie je regelmatig het cursusaanbod “langskomen” en ben je altijd up to date.  Of, voor meer informatie betreffende deze cursussen of inschrijving kunt u mij bereiken via info@glasatelierheiloo.nl